0Shares

Kompania Auto Kaçandolli, e cila është përfaqësuese e disa prej brendeve më të fuqishme të autoindustrisë, sjell një ofertë të veçantë për klientët në Kosovë.

Kjo kompani, e cila prej vitit 2001 është përfaqësues i markës “Yamaha” në vendin tonë, ofron për klientët motoçikletën “N – MAX” – e cila është më e mira dhe më e shitura në kategorinë e vet. Vera po afron, dhe rrugët e dendura nga komunikacioni bëhen të lodhshme dhe të mundimshme. Ju, duke paguar vetëm 2 euro në ditë kolonës keni me i ikë. Ky është edhe slogani i kësaj kampanje të “N – MAX”.

Kompania e cila është e suksesshme në shitjen e motoçikletave dhe automobilave, ua mundëson klientëve e saj që përmes marrëveshjes me të gjitha bankat ta paguajnë me këste “N – Max-in” në kohëzgjetje prej 36 ose 60 muaj.

Kompania në 16 vitet e punës me Yamaha në tregun vendor, e ka dëshmuar veten të suksesshme në fushën në të cilën operon, krejt kjo falë angazhimit të palodhshëm të stafit profesional dhe menaxhmentit të saj.

Auto “Kaçandolli”, është kompania e cila e ka të drejtën e shitjes së brendeve të famshme të automobilave, si Suzuki, Mercedes dhe Yamaha brenda territorit të Kosovës.

Për ti parë specifikat e motorit klikoni KËTU. /Telegrafi/

Për më tepër informata kontaktoni në:
+37745131138
+38138601600
info@kacandolli.com
www.kacandolli.com

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)