Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës në detyrë, Behgjet Pacolli, po qëndron në Vatikan.

Pacolli, gjatë ditës do të pritet në audience private nga Papa Françesku, në Selinë e Shenjtë në Vatikan.

Pacolli pritet të informojë Atin e Shenjtë për konsolidimin e shtetit të Kosovës, për bashkëjetesën ndërmjet komuniteteve dhe feve të ndryshme. /Telegrafi/