Ish-ushtarët e batalionit të I të brigadës 114 “Fehmi Lladrovci” të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë marrë një iniciativë për të mbledhur para, me të cilat do të sigurojnë blerjen e një banese.

Reklama

Ajo do t’i jepet më pas në pronësi shokut të tyre të luftës, Basri Sylejmanit, i cili atë kohë si 22 vjeçar erdhi nga Bujanoci për t’iu bashkuar ushtrisë, njofton Klan Kosova.

Që prej atëherë, ish-luftëtari nuk mundi të kthehet në vendlindje për shkak të një urdhër arresti nga shteti serb dhe as nuk mundi të sigurojë një banim të përhershëm në Kosovë.

Tani ai bashkë me familje jeton me qira në një shtëpi në Mitrovicë, në kushte jo edhe aq të mira.

Reklama

Atë mund ta ndihmoni në xhirollogarinë bankare të organizatorëve:

Reklama

NLB Banka: XK051701003013926984