Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), i kanë dorëzuar sot gjatë një takimi kryetarit të Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha, projektin e financuar nga OAK-u dhe biznesi Kosmonte Foods për rregullimin e infrastrukturës për bizneset që operojnë në Zonën e Harilaqit.

OAK, me kërkesën e bizneseve të kësaj zone është angazhuar për këtë projekt që një kohë dhe ka pasur takime me të gjithë faktorët, nga komuna, ministria dhe ujësjellësi.

Lidhur me këtë projekt, OAK ka marrë edhe mbështetje nga ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, i cili është shprehur i gatshëm për përkrahjen e projektit për asfaltimin e kësaj rruge, dhe ka kërkuar që Komuna e Fushë Kosovës të bëjë një memorandum bashkëpunimi pasi bëhet fjalë për një rrugë lokale.

Kryetari Berisha theksoi se ky projekt ka rëndësi shumë të madhe për zhvillimin e biznesit dhe komuna që ai drejton do të ofrojë përkrahje maksimale që ky projekt të realizohet gjatë këtij viti. /Telegrafi/