Jemi në vitin 2019 dhe teknologjia vetëm sa shkon duke u avancuar. Sipas ekspertëve të teknologjive të ndryshme tani e gjithë jeta juaj mund të jetë më e lehtë. Tani mund të keni produkte që nuk ju shpenzojnë shumë energji elektrike, nuk ju marrin shumë kohë, dhe për më shumë nuk kanë kosto të lartë shpenzimesh.

Në hap me kohën është edhe kompania #AZTECH, e cila kompani ju ofron mundësinë ta kompletoni shtëpinë tuaj me pajisje super kualitative, mirë dhe lirë, pa lodhje dhe pa humbje të kohës.

Televizor

Televizori nga brendi i njohur Philips me specifikën e avancuar Full HD , që është një standard për televizionin me definicion të lartë në aspektin e cilësisë së videos dhe mprehtësisë ju ofron definimin e një imazhi me rezolucion prej 1920 deri në 1080 pixel. Kjo ju mundëson të jeni të kënaqur me secilën pamje.

Telefon.

Jeto tash me teknologjinë e fundit nga Samsung. Kompania ju sjell serinë më të re të vitit 2018. E veçanta e secilit prej telefonave të mençur është edhe memorja e tyre prej 32 GB, mundësi që ofrohet të arkivoni gjërat tuaja me një vend të vetëm, pa pasur nevojë për memorje shtesë.

Shporet Elektrik.

Ushqimi tradicional është ajo çka i veçon edhe popullin tonë. Tani me teknologji të reja, mund të përgatisni në mënyra të ndryshme mirëpo shija të mbetët ende e njëjta. Me shporetin elektrik ju kurseni edhe mundin edhe kohën tuaj, po ashtu duke ju falënderuar specifikës së ventilimit ju nuk do ta keni aromën e pakëndshme brenda dhomës së gatimit.

Thithëse Elektrike.

Përfundo punën pastër e lehtë. Bëje punën ashtu si don vet. Samsung tani ju sjell modelin e veçantë të thithëses elektrike. Thithëse elektrike pa thes vetëm me filter Hepa. Më nuk do të jeni të përfshirë nga pluhuri që mund të lëshoj thesi, mirëpo tani duke ju falënderuar teknologjisë së re ju do të pastroni vetëm pjesën e filterit, që mundësohet pastrimi vetëm me ujë.

Në kuadër të muajit të ofertave të Marsit, ne kemi rezervuar një sërë ofertash për gjatë një jave të cilat mund t’i përfitoni me zbritje deri në 30% në shumë brende: SHARP, PHILIPS, SAMSUNG, TOSHIBA, VIVAX etj.

Po ashtu të gjitha produktet mund t’i merrni edhe përmes IUTE Credit, kredi për vetëm 15 minuta, pa garantues dhe vetëm me letërnjoftim

Të parët marrin më të mirën. Kush nxiton fiton.

Shfleto fletushkën për t’i parë të gjitha produktet me zbritje Këtu. /Telegrafi/