A keni edhe ju probleme me gazra dhe fryrje stomaku? Mos u brengosni, po arrin ushtrimi i cili do t’ju ndihmojë.

Reklama

Supta Pawanmuktasana është ushtrim joga i cili ndryshe quhet edhe pozita shtrirë kundër gazrave dhe fryrjes, transmeton Telegrafi.

Ajo që është me rëndësi me rastin ekzekutimit të këtij ushtrimi është që të harmonizoni lëvizjet, kujdesin dhe frymëmarrjen.

Ndikimi: Nxit dhe balancon funksionimin e organeve të tretjes, duke përfshirë edhe zorrën e hollë dhe atë të trashë, mëlçinë dhe pankreasin.

Ushtrim i shkëlqyeshëm kundër problemeve me fryrjen. Shpejton qarkullimin e gjakut në trup. /Telegrafi/