Jemi në stinën e dimrit dhe në mes të pandemisë COVID-19 – një kombinim “perfekt” për t’u sëmurë nëse nuk keni imunitet.

Për të qëndruar të fortë gjatë kësaj kohe ku jemi të ekspozuar shumë ndaj viruseve të ndryshme, sidomos ndaj Covid19, është e nevojës së menjëhershme që të forcojmë imunitetin dhe të krijojmë sistem mbrojtës imunitar efikas.

Vetëm një stil jete i shëndetshëm e forcon imunitetin, por edhe nëse përdorni produkte të rekomanduara për të forcuar imunitetin, e në këtë kohë të ftohtë, një çaj i ngrohtë me veti të shëndetshme të forcimit të imunitetit është zgjedhja perfekte.

Nuk është çaj, është “ilaç”

Brendi prestigjioz i çajit, LOYD, ka sjellë së fundmi çajin që konsiderohet “antivirus magjik” që forcon imunitetin dhe mbron kundër viruseve.

Ky çaj me përbërje të lules së manaferrës, rizome të xhenxhefilit dhe gjethe të rrushit ndikon në mbështetjen e sistemit mbrojtës të organizmit – një infuzion i vërtet herbal.

Çaji për imunitet nga LOYD mbështet sistemin imunitar dhe funksionet e sistemit të rrugëve të frymëmarrjes, andaj rekomandohet tej mase përdorimi i tij pasi pikërisht viruset sulmojnë rrugët e sistemit të frymëmarrjes dhe mbrojtja ndaj viruseve bëhet vetëm duke forcuar imunitetin.

POROSIT TANI – KLIKO KËTU

Këtë çaj mund ta gjeni në platformën unike të blerjes së produkteve ushqimore online, Begmart.com, ku ky çaj ju vjen drejt e në shtëpi i ruajtur me kujdes maksimal.