Astrologu, fizikanti dhe profeti francez Nostradamus, autori i një prej librave më të famshëm të profecisë, arriti të parashikojë disa momente kyçe në historinë njerëzore siç është sulmi terrorist i 11 shtatorit dhe ardhja në pushtet e Hitlerit në Gjermani.

Nuk ka asnjë lajm të mirë për ne për vitin 2021.

Asteroidët, zombie dhe uria shkatërruese në fund të botës janë në kuvertë për vitin 2021, sipas filozofit francez Michel de Nostradamus, historiku i të cilit për të parashikuar të ardhmen ka qenë i saktë, transmeton Telegrafi.

Nostradamus, i cili vdiq në vitin 1566, ka profetizuar në mënyrë të famshme ngjarje katastrofike përmes “Les Prophéties”.

Këto janë parashikimet e Nostradamus për vitin 2021:

1. Zombiet 

Nostradamus ka parashikuar që shumë zombie do të ketë në botë, dhe sigurisht kjo nuk do të jetë një pamje e mirë dhe ai e ka përshkruar si një pamje apokaliptike.

2. Uria e madhe

Sipas Nostradamus, në vitin 2021 ne do të goditemi nga një murtajë biblike, një mungesë ushqimi që bota nuk e ka provuar ende. Tani, është e paqartë nëse kjo do të ndodhë para ose pas goditjes së asteroidit që parashikoi gjithashtu për këtë vit.

3. Stuhi diellore

Do të shohim ngritjen e nivelit të detit dhe shembjen e tokës’, shkruajti ai në libër. Ai pretendon se stuhitë diellore do të shkaktojnë dëme të mëdha në planetin tonë, të cilat do të inkurajojnë migrime masive.

Ata që mbijetuan do të luftojnë për burime që do të jenë gjithnjë e më pak …, shkruan NY Post.

4. NASA, kemi një problem

Asteroidi do të godasë Tokën, thotë Nostradamus. Më saktësisht, ai shkroi dhe fjalët janë: ‘Në qiell do të ketë zjarr dhe një bisht të gjatë shkëndijash’.

Nëse do të besohet Nostradamus, në vitin 2021, ushtarët do të vendosin cipa në trurin e tyre. Këta super-ushtarë thuhet se do të jenë të nevojshëm për të mbrojtur racën njerëzore. /Telegrafi/