Një njeri që shet akullore në Pakistan është quajtur ‘albino Donald Trump’ – tani ka një famë që ndoshta as ai nuk e ka pritur.

Reklama

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, burri, i cili ka albinizëm, u filmua duke shitur akulloren e tij në rrugët e Sahiwal në Punjab, dhe njerëzit u goditën nga ngjashmëria e tij me ish-presidentin amerikan.

Në video, burri mund të shihet duke kënduar në Urdu ndërsa qëndron pranë karrocës së tij, duke demonstruar se ai është gjithashtu një shitës, si Trump.

Në të vërtetë, ndërsa zëri i tij i kënduar me sa duket ndryshon dukshëm nga ai i Donald, sjelljet dhe lëvizjet e tij të duarve duken shumë të ngjashme.

Reklama

Dhe shumë njerëz theksuan ngjashmërinë në rrjetet sociale.

Reklama

Një person komentoi: “Donald Trump është zhvendosur në Pakistan”.

Një tjetër tha: “Biznesi i ri i Donald Trump. Shitja e akullores”. /Telegrafi/