LAJMI I FUNDIT:

Njerëzit u shokuan me të kuptuar domethënien e këtij simboli në shishen e shamponit – a e keni ditur?

Njerëzit u shokuan me të kuptuar domethënien e këtij simboli në shishen e shamponit – a e keni ditur?

Shumë prej nesh i lajmë flokët së paku tre herë në javë, pa e menduar më thellë këtë çështje.

Por, si duket pak njerëz e dinë se çfarë do të thotë në të vërtetë një simbol në anën e pasme të një shishe shamponi ose të një kondicioneri për flokë, transmeton Telegrafi.


@denisephx_official Still blows my mind 🤯 lol 😂🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣😫🙄🧐🤔🤓 #funnytiktok #foryoupage #funny #foryou #fypシ #viral #trend #blowthisup #humor #relatable #comedy #trend #facts #todayilearned #todayyearsold #facts ♬ original sound – lieutenant_mcguire

Bëhet fjalë për simbolin e një kutie në formë rrumbullake me kapakun gjysmë të hapur dhe në të shkruan 12M.

Sipas një përdoruese në TikTok, simboli në fakt do të thotë se produkti që përdorni ka afat 12 muaj nga dita që e hapni atë; pas kësaj periudhe nuk konsiderohet më produkt i mirë.

Përdoruesit e tjerë gjithashtu në TikTok u tronditën me të kuptuar kuptimin e kësaj dhe po ashtu edhe kuptimin e shkronjës M në këtë simbol. /Telegrafi/