Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar me një vit heqje lirie A.B., për shkak se ka kryer veprën penale kultivim i bimëve të kanabisit.

A.B., më 24 qershor 2019, në oborrin e shtëpisë së tij familjare në Prizren, ka kultivuar dy bimë të llojit kanabis Sativa, me gjatësi 118 centimetra dhe 0.52 centimetra, me qëllim të prodhimit të narkotikëve, e të cilat janë gjetur gjatë një kontrolli policor mbi një rast të lajmëruar për dhunë në familje.

Gjykata ka vendosur edhe dënim plotësues për konfiskimin e dy bimëve kanabis.

Kundër këtij aktgjykimi pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit.

Reklama