LAJMI I FUNDIT:

Një verë plotë surpriza me Cima Construction – Bëhu me banesë të re duke përfituar nga oferta me zbritje!

Një verë plotë surpriza me Cima Construction – Bëhu me banesë të re duke përfituar nga oferta me zbritje!

Për një muaj rresht deri me 31 Gusht, falë Cima Construction mund të blini banesë të re me zbritje!

Patundshmëria është vlerë, prandaj gjithmonë duhet të kujdeseni që të bëni investimin e duhur. 

Kohëve të fundit banesat janë ato për të cilat shumica nga ju shprehni interesim. Në lagje tërsisht të urbanizuara, ambiente të  qeta dhe sigurta për familjen e sidomos për fëmijët tuaj, hapësira gjelbëruese të mjaftueshme, banesa te llojeve të ndryeshme, e mbi të gjitha me çmim që ju konvenon.

Të gjitha mund t’i gjeni kur bashkëpunoni me partnerin e duhur, në këtë rast me Cima Construction, me një përvojë shumë vjeqare në ndërtimin e banesave dhe me një staf profesional.

Si njëra ndër kompanitë më të suksseshme në vend Cima Construction, nuk kursehet që të ofroj edhe oferta të leverdisshme për bashkëatdhetarët tane si dhe të gjithë të interesuarit të tjerë.

Me 10% zbritje, duke filluar nga sot deri me 31 gusht, keni mundësi të përfitoni dhe të bëhesni me banesë të re.

Juve ju mbetet të zgjidhni qytetin tuaj të preferuar:

Prishtinë

Fushë Kosovë

Prizren

Suharekë

Ferizaj

Lipjan

Me partnerin e duhur, banesa e ëndrrave tuaja, bëhet realitet, mos hezitoni dhe përfitoni nga kjo ofertë fantastike verore.

Për më shumë informacione kontaktoni:

Nr.tel: +383 49 509 090

Facebook: CIMA

E-mail:cima.shpk@gmail.com

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Petrol Company
Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Vitaland
Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Ekonomi
Kalo në kategori