Ky truk ndryshon gjithçka!

Bukuroshja me origjinë indiane, Mansi Kukreja, ka treguar në një video të shkurtër se çfarë gabimesh bëjnë shumica e vajzave kur aplikojnë maskarën dhe si do të duhej – ndryshimi është më se i dukshëm.

Një nga gabimet është se vajzat ose nuk përdorin lakues të qerpikëve ose e shtypin atë në qerpikët e tyre një ose dy herë, transmeton Telegrafi.

Mansi tregoi qartë në video se ka një ndryshim të madh dhe se qerpikët janë shumë më të lakuar kur shtypni lakuesin katër ose pesë herë.

Përveç kësaj, është shumë e rëndësishme se si aplikoni bojë për vetulla.

Shumica e vajzave përpiqen ta aplikojnë këtë produkt nga rrënja, duke menduar se do të arrijë një efekt “më dramatik”, por blogerja ka treguar qartë se është shumë më mirë të aplikoni maskara vetëm me gjatësinë e qerpikëve. Në këtë mënyrë ata nuk do të ngjitur njëri me tjetrin, syri duket shumë më i hapur dhe qerpikët të përdredhur dhe të ngritur.

/Telegrafi/