Një kriminel i dënuar u arratis në një vend tjetër për të shmangur vuajtjen e dënimit, por një Ferrari i shtrenjtë nuk arriti të shpëtonte. 

Zahid Khan, 35 vjeç, u dënua me dhjetë vjet burg për mashtrim me targa. Sidoqoftë, pak para vendimit, ai iku me aeroplan nga Britania e Madhe në Dubai, ku ende gëzon lirinë e tij.

Kjo qartë nuk ishte e mjaftueshme për të, kështu që ai tani vendosi të padisë policinë e West Midlands, transmeton Telegrafi. Khan tha se ai kishte filluar procedurat kundër policisë që shkatërroi në mënyrë të paligjshme një Ferrari që kushtonte 200,000 euro.

Khan jeton në një nivel të lartë në Dubai dhe ai nuk e fsheh atë, ai ka një shofer që e drejton atë në ahengje me Rolls Royce, dhe ai shpesh është parë në shoqërinë e Floyd Mayweather dhe madje edhe reperit Buster Rhymes.

Mbi të gjitha, menjëherë pasi u arratis nga Britania, ai bëri një video në të cilën ai shkatërron një Rolex prej 30,000 dollarësh me një çekiç. /Telegrafi/