LAJMI I FUNDIT:

Një banesë e strukturuar mirë është art në vete!

Një banesë e strukturuar mirë është art në vete!

Art nuk është vetëm një pikturë, vizatim, dizajn i mirë, art në vete është edhe një banesë e strukturuar mirë e cila përveç ndjesisë së mirë dhe rehatisë është e mirë edhe për sy.

Çka përfshin një banesë e strukturar mirë?

Një banesë e strukturuar mirë përfshin lokacion të përshtatshëm, siguri, ngrohje, izolim të strukturuar mirë, qetësi, hapësirë gjelbëruese, ashensorë, sistem kundër zjarrit e shumë e shumë tjera.

Eh kjo banesë e strukturar aq mirë ose thënë ndryshe ky art ka një emër, pra kompleksi Linda nga Al Trade!

Kompleksi Linda e kompleton fjalinë “banesë e strukturar” për shkak të këtyre veçorive: së pari ka një lokacion shumë të përshtatshëm, në periferi të Fushë Kosovës ku kompleksi lidhet shumë lehtë me qytetet dhe magjistralet tjera.

Pastaj kompleksi posedon ngrohje dhe izolim i banesës me lesh dhe fasadë ventiluese, pastaj janë dhe dritaret PVC që kanë impakt në vendimin tuaj për blerje sepse kanë pozitën dimërore dhe verore të cilat lehtë mund të përshtaten, janë të qëndrueshme dhe rezistente ndaj motit.

Po ashtu keni mundësi zgjedhjeje për tipe të ndryshme të banesave brenda kompleksit.

Po ashtu mos të harrojmë edhe sigurinë që e keni në këtë kompleks banesor pse posedon monitorim të kamerave 24 orë, më shumë se një ashensorë të cilësisë së lartë si dhe sistemin kundër zjarrit.

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com

www.altradecenter.com

Kontaktoni tek kompleksi Linda: 043989111

Artikull i sponzorizuar