Duke fryrë nga dyshemeja e lyer me spërkatje vjen një model i ri Switch OLED.

Nintendo ka njoftuar se më 26 gusht, do të nxjerrë një edicion special Splatoon 3 SWOLED.

Për ata prej jush me misofoni (ose thjesht i urreni të gjithë tingujt e bojës së lagësht që lojërat Splatoon duan t’i hedhin) dhe nuk mund të duroni më shumë se pesë sekonda të videos, Splatoon 3 SWOLED përmban një kontrollues gradient blu dhe të verdhë së bashku me një dok i bardhë me mbishkrime.

Shoqërues i Switch OLED-it të ri do të jetë një kontrollues Nintendo Switch Pro i integruar me Splatoon 3 dhe çantë mbajtëse.

Reklama

SWOLED u lançua më 8 tetor të vitit të kaluar, dhe ky duket të jetë edicioni i parë special i konsolës.

Reklama

Është e arsyeshme që ndërsa lëshohen më shumë lojëra tentpole të Nintendo (duke parë ju, vazhdim i The Legend of Zelda: Breath of the Wild), do të ketë më shumë SWOLED me tematikë që vijnë së shpejti. /Telegrafi/