LAJMI I FUNDIT:

Nga forma e gishtave të këmbës, zbulo diçka më shumë për veten

Nga forma e gishtave të këmbës, zbulo diçka më shumë për veten

Gishtat e duarve mund të zbulojnë aspekte të caktuara të personalitetit tonë, e njëjta gjë ndodh me gishtat e këmbëve

Nëse jeni kurioz, bëjeni këtë provë tani dhe mësoni diçka më shumë për personalitetin dhe veten tuaj!


1. Këmba romake

Të kesh këmbën romake do të thotë të kesh shumë shanse të jesh person karizmatik dhe i suksesshëm në biznes. Ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes.

2. Këmba katrore

Të kesh një këmbë katrore do të thotë që je një person i qetë dhe llogaritës, je efikas dhe nuk i pëlqen njerëzit pa përmbajtje.

3. Këmba greke

Të kesh gishtin e dytë më të madh se të tjerët, zakonisht do të thotë të sillesh si artist. Ju pëlqen të motivoni njerëzit përreth jush, ju jeni një person plot energji.

4. Këmbë në formë shkallësh

Një këmbë e imët dhe delikate, në formë shkalle, është një shenjë e një personi të rezervuar që di të mbajë sekretet.