LAJMI I FUNDIT:

Nën shtëpi ai gjeti diçka kaq të pazakontë sa kushëriri i tij kishte frikë të zbriste për ta kërkuar

Nën shtëpi ai gjeti diçka kaq të pazakontë sa kushëriri i tij kishte frikë të zbriste për ta kërkuar

Kjo grua ishte mjaft e frikësuar kur një i afërm e çoi atë në një turne në shtëpinë e saj në Pittsburgh, Pennsylvania.

Reklama

Gjegjësisht, kushëriri i saj Steven gjeti një shpellë prej betoni nën shtëpinë e tij.

Maya dokumentoi zbritjen në shpellë në dy video që ndau në profilin e saj në TikTok.

Në hyrje ata u priten nga një mbishkrim: “Hyni në shpellë me rrezikun tuaj”, i cili nuk e inkurajoi me të vërtetë Mayan.

@moodycakes#undergroundrailroad #cave #cousinshousetour #fell #fyp♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO – Zassh

@moodycakes#thecave #part2 #fell the first time #cousinhousetour #undergroundrailroad #historical #harrisburgpa #moodycakes_cheesecakes cashapp $mayamoody14♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO – Zassh

Nuk dua të zbres, a ka ndonjë fantazmë”?, dëgjohet duke thënë Steven.

Steven tha se nuk kishte asgjë në shpellë përveç mureve dhe hekurudhave.

Ai shpjegoi se shpella çoi në një tunel që ishte bllokuar kur një rrugë ishte ndërtuar mbi të, dhe vendi ku ishte ndërtuar shtëpia ishte më parë tokë bujqësore.

Videoja e parë e Maya u shikua nga më shumë se 16 milionë njerëz. /Telegrafi/