LAJMI I FUNDIT:

Në Telegrafi Jobs ka konkurse të hapura për gazetarë, inxhinierë dhe shumë çka tjetër

Në Telegrafi Jobs ka konkurse të hapura për gazetarë, inxhinierë dhe shumë çka tjetër

Nëse ndjekni karrierën tuaj me një përgjegjësi serioze dhe jeni në kërkim të një mundësie të re për të avancuar, Telegrafi Jobs është destinacioni i duhur. Platforma jonë ofron një varg të gjerë konkursesh për punë dhe është një burim i mprehtë për konkurset e fundit në tregun e punës në Kosovë. 

Gazetar/e për rubrikën magazina – Telegrafi 

Kompania Telegrafi ka hapur konkurs për Gazetar/e në rubrikën Magazina. Pozicioni kërkon individë me aftësi të shkëlqyera në shkrim dhe komunikim në gjuhën shqipe dhe angleze. Përvoja e mëparshme në gazetarinë online dhe diploma në gazetari ose gjuhë dhe letërsi shqipe janë të preferueshme.  

Afati i fundit për aplikim është 13/01/2024 

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/gazetare-per-rubriken-magazina-full-time  

Sektorist i pemëve & arkatare – Tregu Group 

Tregu Group po kërkon kandidatë për pozitat e sektoristit të pemëve dhe arkatares. Pozicionet kërkojnë aftësi të shkëlqyera organizative dhe komunikuese si dhe njohuri të mira në MS Office. Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë këtu. Afati i fundit për aplikim është 30.12.2023. 

Afati i fundit për aplikim është 07/01/2024 

Aplikoni direkt këtu https://jobs.telegrafi.com/job/arkatare-sektorist-i-pemeve-full-time  

Vice President of Engineering – UKITES by PBC 

UKITES by PBC po kërkon një inxhinier. Pozicioni kërkon një përzierje unike të ekspertizës teknike, aftësive drejtuese dhe aftësisë së shitjes.. 

Afati i fundit për aplikim është 12/01/2024 

Aplikoni direkt këtu https://jobs.telegrafi.com/job/vice-president-of-engineering-full-time  

Become a Freelance Digital Accountant – Kudo Accounting 

Kudo Accounting po ofron një program special për të bërë të mundur transformimin tuaj në një llogaritar të lirë digital. Programi është i fokusuar në zhvillimin e aftësive tuaja teknike dhe të buta 

Afati i fundit për aplikim është 28/12/2023 

Aplikoni direkt këtu https://jobs.telegrafi.com/listings/become-a-freelance-digital-accountant  

Full Stack Engineer – UKITES by PBC 

UKITES by PBC po kërkon Inxhinierë Full Stack. Pozicioni kërkon një bazë të fortë në zhvillimin front-end dhe back-end.  

Afati i fundit për aplikim është 12/01/2024 

Aplikoni direkt këtu https://jobs.telegrafi.com/job/full-stack-engineer-full-time  

Përmes Telegrafi Jobs, ne synojmë të sigurojmë qasje në informacionin më të fundit për pozicionet e hapura në tregun e punës në Kosovë. Kjo platformë ofron një mundësi të shkëlqyer për të ndihmuar kandidatët të gjejnë punën e tyre të ardhshme dhe për të zhvilluar karrierën e tyre. Aplikoni sot dhe hapni rrugën tuaj drejt suksesit në karrierë. 

jobs@telegrafi.com 

 

 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Fitoni dhurata ekskluzive nga Samsung në foleja.com

Fitoni dhurata ekskluzive nga Samsung në foleja.com

Foleja
3, 2, 1 - Volvo gati për ty!

3, 2, 1 - Volvo gati për ty!

Volvo Kosova
Kush t’rahaton me punë përveçse Telegrafi Jobs?

Kush t’rahaton me punë përveçse Telegrafi Jobs?

Ekonomi
Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Ekonomi
Agjencia e Ushqimit del me sqarime lidhur me cilësinë e mishit në Kosovë

Agjencia e Ushqimit del me sqarime lidhur me cilësinë e mishit në Kosovë

Ekonomi
Arianit Koci paralajmëron vizita në Japoni e Afganistan, teston fillimisht internetin e 99esim.com në Greqi

Arianit Koci paralajmëron vizita në Japoni e Afganistan, teston fillimisht internetin e 99esim.com në Greqi

99esim.com
Kalo në kategori