Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (24.07.2022) vazhdoi me kontrollimet e përforcuara në trafik.

Reklama

Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 134 sanksione, prej të cilave gjashtëdhjetë e tetë sanksione për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, tetë sanksione për drejtimin e automjetit pa patentë shofer, dymbëdhjetë sanksione për shoferët e motoçikletave.

Poashtu janë shqiptuar edhe dy sansksione për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë drejtimit të automjetit, njëzet e një sanksione për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit, katër sanksione për automjete të paregjistruara…

Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

Reklama

Nga MPB apelojnë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Reklama