Enigmat të cilat qarkullojnë në rrjetet shoqërore nuk po pushojnë dhe çdo ditë shfaqet nga një e re

Këtë herë detyrë juaja është të gjeni dhinë endacake në mes të deleve.

Lozni me këtë fotografi dhe testoni aftësinë tuaj të zgjidhjes së shpejtë të enigmës, transmeton Telegrafi.

Në grumbullin e deleve fshihet dhia, ndërkaq ju duhet ta gjeni sa më parë.

Pasi që të jeni lodhur për të gjetur dhinë, mund të shikoni zgjidhjen:

/Telegrafi/