Në një video, makina elektronike e VW ishte në gjendje të ‘mbante veten’ kundër konkurrencës.

SUV plotësisht kompakt elektrik nga Volkswagen ID.4 është në dispozicion që nga fillimi i vitit dhe ka performuar mirë në provën e parë.

Në një provë nga YouTuber Bjørn Nyland, automjeti u dërgua tani në garë kundër Modelit 3 të Tesla dhe e-Up-it të vogël, gjithashtu nga VW.

Fokusi ishte tek rrethi i kthimit të automjeteve, transmeton Telegrafi.

ID.4 performoi çuditërisht mirë.

Në provë, Modelit 3 i duheshin rreth 4 hapësira parkimi për t’u kthyer, ID.4 i duheshin vetëm 3. /Telegrafi/