0Shares

Qendra për zhvillim të rajonit planor juglindor do të organizojë në Dojran një kamp për inovatorë të rinj dhe sipërmarrës, që do të mbahet nga 1 e deri më 5 mars, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Kampi ofron mundësi për studentët që të msojnë më shumë rreth afarizmir nga mentorë të suksesshëm dhe sipërmarrës. Studentët do të kenë mundësi që të fitojnë këshilla të nevojshme për afarizëm, marketing, shitje, gjetje investimesh.

Gjithsej 15 të rinjë do të përzgjidhen për këtë kamp, ndërkaq harxhimet janë të mbuluara nga organizatorët. Të interesuarit mund të aplikojnë këtu./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)