Një vendim që merret me kujdes në jetë ndikon edhe si do ta jetoni jetën, si kënaqeni edhe prezencën me familjen tuaj.

Banesat në Linda Premium Residencë janë të ndërtuara me arkitekturë fine, moderne dhe me standardet më të larta botërore.

Karakteristikat e objektit janë:

Izolim i jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese

Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik

Dritare nga PVC, me 8 dhoma termike, 9 mure ndarëse, 3 goma, 3 xhama, katër-stinor, flot,profil gjerman i testuar në laburatorin e rozenhajmit.

Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme me kualitet të lartë.

Rehatia është një pike e padikuskutueshme kur flitet për Linda Premium Residencën, aty ku jo vetëm kushtet janë ideale, por edhe karakteristikat e ndërtimit janë botërore.

Linda Premium Residencë gjendet në rrugën A që lidhet me qendrën dhe me rrugën B dhe konsiderohet zanfillë e arkitekturës më modern dhe të veçantë në kryeqytet.

Nxitoni për t’u bërë me banesë në Linda Premium Residencë, duke kontaktuar në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127,+383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com


Artikull i Sponsoruar