LAJMI I FUNDIT:

Ndajini mendimet e juaja për kompanitë e sigurimeve

Ndajini mendimet e juaja për kompanitë e sigurimeve

VALICON, si një kompani lidere në fushën e hulumtimit të opinionit publik, ka nisur një hulumtim me qëllim të kuptimit të thellë të përvojës së klientëve me kompanitë e sigurimeve.

Qëllimi i këtij hulumtimi është të zbulojë pikat e forta dhe dobësitë e kësaj industrie, duke nxjerrë në pah mënyrat për të përmirësuar shërbimet dhe për të ofruar një përvojë më të mirë për klientët.

Pyetësori i hulumtimit është hartuar në mënyrë që të jetë i thjeshtë dhe i lehtë për t’u plotësuar. Ju lutemi të merrni disa momente për të ndarë përvojën tuaj.

Çfarë mendimi keni për kompanitë e sigurimeve?
Lexo po ashtu Çfarë mendimi keni për kompanitë e sigurimeve?

Përgjigjet tuaja janë të çmuara dhe kontribuojnë në zhvillimin e një industrie më të mirë të sigurimeve për të gjithë.

Ndajini mendimin tuaj dhe merrni pjesë në përmirësimin e industrisë së sigurimeve.

Klikoni këtu për të filluar hulumtimin.

Faleminderit për kontributin tuaj në këtë proces të rëndësishëm për të avancuar këtë sektor të rëndësishëm të shërbimeve financiare. /Telegrafi/