Një mural i rrallë gjendet në qytetin e Lushnjës në Shqipëri.

Autor i muralit të vitit 1987 është kryeministri i tashëm i Shqipërisë, Edi Rama, ndërsa vepra ka një shtrirje prej mbi 15 metrash gjatësi dhe rreth 3.5 metra lartësi.

Më poshtë është pamja e plotë e muralit.