Linda Premium Residence ofron mundësi ideale të banimit, duke poseduar lokacion të përshtatshëm në zonën e njohur si “Prishtina e Re” dhe i gjithë kompleksi shquhet nga kushtet moderne që i posedon.

Një tërësi objektesh janë të lidhura me njëra-tjetrën përmes urave dhe kanë tarraca gjelbëruese të cilat ofrojnë ajër të pastër dhe njëkohësisht shërbejnë si hapësira për komunitetin.

Thuajse të gjitha pjesët e oborrit të kompleksit karakterizohen nga gjelbërimi dhe pemët, pasi që fokusi i kompleksit është mirëqenia e banorit duke ofruar ajër të pastër.

Përveç këtyre, Linda Premium Residence ofron kushte bashkëkohore të jetesës përmes inovacioneve më të fundit në tregun ndërkombëtar, siç është edhe sistemi “Smart Home”.

Ky sistem ju mundëson të gjithëve që pajisjet shtëpiake t’i kontrolloni nga distanca përmes telefonit.

E jetesa në këtë kompleks nuk ka si të mos jetë e lehtë dhe atraktive, duke i pasur parasysh edhe aktivitetet e shumta që mundësohen – duke filluar nga fitnesi e deri tek noti në pishinën e brendshme të kompleksit.

Mes tjerash, Linda Premium Residence ofron edhe:

– Kopsht për fëmijë
– Mjek e barnatore të lagjes
– Parking të mjaftueshëm
– Vëzhgim 24/7 me kamera
– Market të lagjes, etj.

Për t’u bërë pjesë e këtij kompleksi, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com