LAJMI I FUNDIT:

Muaremi: Mbyllja e rasteve kundër meje është drejtësi e pritur

Muaremi: Mbyllja e rasteve kundër meje është drejtësi e pritur

Ish-drejtori i Policisë Financiare, Arafat Muaremi, konsideron se mbyllja e rastit ndaj tij është drejtësi e pritur.

Reklama

“Drejtësia mund të jetë e ngadaltë, por është gjithmonë e arritshme”, tha Muaremi për “Makfax”.

Ai theksoi se ka punuar ligjërisht, dhe bastisja në zyrën e tij ka qenë e pabazë.

Nuk ka aktakuzë ndaj Arafat Muaremit, Prokuroria nuk ka gjetur prova për vepër penale
Lexo po ashtu Nuk ka aktakuzë ndaj Arafat Muaremit, Prokuroria nuk ka gjetur prova për vepër penale

“Ligjshmëria e punës sime u vërtetua në fund. Epilog tjetër nuk e prisja, përveç rrëzimit të atyre kallëzimeve penale, as nuk mund të kishte. Kontrolli i kryer në Drejtorinë e Policisë Financiare dhe i gjithë çështja ndaj meje është nisur pa asnjë bazë dhe vetëm me një qëllim – të më diskreditojë dhe të shkatërrojë reputacionin tim, nga i cili në atë moment përfitonin vetëm struktura të caktuara kriminale për të cilët po procedohej në Policinë Financiare”, tha Muaremi.