Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se sot filloi pagesa sociale dhe pagesa për mbrojtje të fëmijëve dhe civile për muajin mars 2022.

Reklama

“Shfrytëzuesit e këtyre të drejtave që posedojnë kartelë bankare mund të marrin paratë në banka nga dita e sotme”, thuhet në njoftimin e MPPS-së.

Ata shtojnë se me qëllim që t’u shmanget turmave në banka në kohë pandemie, për shfrytëzuesit e këtyre të drejtave, pagesa do të bëhet në dy grupe edhe atë sipas rendit alfabetik për nga mbiemri.

04.04.2022– A,B,V,G,D,GJ,E,ZH,Z,X,I,J,K,L,LL

05.04.2022– M,N,NJ,E,O,P,R,S,T,Q,U,F,H,C,Ç,XH,SH./Telegrafi/