Komisioni për marrëdhënie me bashkësi fetare dhe grupe religjioze sot i ka dhuruar monedhë argjendi me imazhin e Nënë Terezës, IPSH Enti gerontologjik “13 Nëntori” në Gjorçe Petrov, transmeton Telegrafi Maqedoni.

“Komisioni e dhuron këtë monedhë argjendi, e cila në të vërtetë për herë të parë paraqitet në shenjë dhe në nder të  Nënë Tereza. ka shumë copë unikale, por kemi konsideruar se e para, gjithsesi duhet të jetë për Entin gerontologjik “13 Nëntori” deklaroi drejtoresha e Komisionit, Valentina Bozhinovska. /Telegrafi/