Misioni i Vëzhgimit të Zgjedhjeve të Bashkimit Evropian sot do të mbajë konferencë për media, me ç’rast do të publikojnë raportin final për zgjedhjet e 6 tetorit të vitit të kaluar dhe rekomandimet.

Konferenca është planifikuar të mbahet në ora 9:30 në Prishtinë.

Në këtë konferencë do të marrë pjesë edhe shefja e Misionit të Vëzhgimit të Zgjedhjeve nga BE, njëherësh deputete e Parlamentit Evropian, Viola von Cramon-Taubadel.