0Shares

Red Bull Illume është konkursi botëror i fotografisë, dedikuar sporteve eksteme dhe imazheve dinamike. Qëllimi i këtij konkursi është të mbledhë imazhet më kreativë të fotografëve nga e gjithë bota dhe të afrojë publikun me botën e sporteve ekstreme.

Konkursi i këtij viti shënon edicionin e tretë, pas atij të vitit 2007 dhe 2010.Nga mijëra imazhe që do të jenë në konkurim, 50 prej tyre, që i përkasin 10 kategorive të ndryshme, do të përzgjidhen nga një juri ndërkombëtare dhe profesionistë të fushës.

Pasi të jenë përzgjedhur 50 fituesit, imazhet e tyre do të bëjnë xhiron e botës, në formën e një ekspozite prestigjoze fotografie.
Fituesi i përgjithshëm i këtij konkursi në vitin 2010 ishte amerikani Chris Burkard. Imazhi me të cilin ai u shpall fitues kishte në fokus sërfistin Peter Mendia, në dallgët e bregut perëndimor të Kilit dhe mori vlerësimin maksimal nga juria.

Aplikimet për Red Bull Illume kanë filluar nga 1 Dhjetor 2012 dhe do të jenë të hapura deri më 30 Prill 2013.
Për më shumë informacion si dhe për tu regjistruar, ju lutem vizitoni faqen online te konkursit: www.redbullillume.com dhe faqen në Facebook http://www.facebook.com/RedBullIllume.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)