Miqësia është njëra ndër gjërat më të bukura të jetës. Të pasurit miq është një pasuri e çmueshme, por jo vetëm njerëzit e konsiderojnë kështu miqësinë.

Ekzistojnë disa miqësi mes kafshëve të cilat janë pothuajse të pa besueshme, transmeton Telegrafi.

Një pastor gjerman ka zhvilluar një marrëdhënie të mahnitshme dhe prekëse me një shok të pazakontë – një shqarthi.

Diana Grib, 26 vjeç, gjithmonë ka dashur të ketë një qen dhe një qelbës dhe ëndrra e saj e pazakontë u realizua kur qelbësi iu bashkua asaj dhe qenit në korrik të vitit të kaluar. Që atëherë, qeni dhe shqarthi janë bërë të pandashëm.

Miqtë bëjnë gjithçka bashkë – dhe i kalojnë mbrëmjet e tyre duke u përqafuar dhe qëndruar ngrohtë njëri me tjetrin. /Telegrafi/