LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Arsimit e Shqipërisë ofron përkrahje për Institutin ATOMI

Ministria e Arsimit e Shqipërisë ofron përkrahje për Institutin ATOMI

Në funksion të sigurimit të përkrahjes institucionale nga institucionet qendrore të Republikës së Shqipërisë për Institutin ATOMI për fillimin e zbatimit të Projektit ATOMI edhe në Shqipëri, përfaqësuesit e Institutit ATOMI janë pritur në një takim pune nga udhëheqëset e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë të Shqipërisë, ministrja Lindita Nikolla dhe zëvendësministrja Besa Shahini.

Ministrja Nikolla dhe zëvendësministrja Shahini ofruan mbështetje për Institutin ATOMI dhe garantuan që në bashkëpunim dhe koordinim edhe me Bashkinë e Tiranës, Ministria e Arsimit e Shqipërisë, në përputhje me legjislacionin në fuqi, do të ofrojë gjithë përkrahjen e nevojshme për të mundësuar realizimin e Projektit ATOMI, fillimisht në Tiranë e pastaj edhe në gjithë Shqipërinë, në mënyrë që edhe në Tiranë e Shqipëri të krijohen dhe zbatohen mekanizma dhe praktika profesionale me bazë shkencore për identifikimin dhe përkrahjen e nxënësve me potencial të jashtëzakonshëm intelektual (atomistëve).


Pas kësaj, Instituti ATOMI do të bëjë të gjitha përgatitjet e nevojshme, në mënyrë që Projekti ATOMI të fillojë të zbatohet në Tiranë që nga vjeshta e këtij viti, duke përfshirë të gjithë nxënësit e shkollave të mesme të larta të Tiranës, klasat 10-12, pëcjell Telegrafi.

Në trend Lajme

Më shumë
Deputetët e shteteve që votuan kundër anëtarësimit të Kosovës në KiE

Deputetët e shteteve që votuan kundër anëtarësimit të Kosovës në KiE

Lajme
“Dashuria e madhe ndaj Edit ia mori jetën, vajzat e panë të gjakosur”, flet familjarja e gruas që u vra në Pejë nga bashkëshorti

“Dashuria e madhe ndaj Edit ia mori jetën, vajzat e panë të gjakosur”, flet familjarja e gruas që u vra në Pejë nga bashkëshorti

Lajme
Avokati serb ironizon me presidentët serbë, tregon ku ikën ata kur Kosova shpalli pavarësinë dhe sot kur u votua për anëtarësim në KiE

Avokati serb ironizon me presidentët serbë, tregon ku ikën ata kur Kosova shpalli pavarësinë dhe sot kur u votua për anëtarësim në KiE

Lajme
Drita jeshile për Kosovën në Asamblenë Parlamentare - Asociacioni, pas anëtarësimit në Këshillin e Evropës

Drita jeshile për Kosovën në Asamblenë Parlamentare - Asociacioni, pas anëtarësimit në Këshillin e Evropës

Lajme

"Kurrë në jetë nuk kam pasur tokë, vetëm kur e pash që mi kanë bartur 10 hektarë", Peci citon serbin që i ishte bartur pronësia me një vendim të vitit 1976

Lajme
Votimi pro anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, eskalon Daçiq

Votimi pro anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, eskalon Daçiq

Lajme
Kalo në kategori