Skype ishte një emër i madh në thirrjet dhe videot në internet, dhe Microsoft e bëri atë të integruar në Windows 10.

Tani, pas një viti pandemik në të cilin më shumë njerëz kanë përdorur një kompjuter, Skype nuk gjendej askund në prezantimin ose materialet për Windows 11.

Në vend të kësaj, Microsoft Teams merr një vend të dukshëm në shiritin e ri të detyrave në linjë me qendrën dhe integrimin e thellë në Windows.

Tani, nëse doni të përdorni Skype, do të duhet ta gjeni në dyqanin e Microsoft ashtu si çdo aplikacion tjetër.

Një zëdhënës i kompanisë i tha The Verge: “Skype nuk është më një aplikacion kuti postare për pajisjet e reja që ekzekutojnë Windows 11. Aplikacioni Skype është i disponueshëm për shkarkim falas përmes Microsoft Store”.

Skype bashkohet me OneNote, Paint 3D dhe 3D Viewer, aplikacione që nuk do të dërgohen më me OS. /Telegrafi/