LAJMI I FUNDIT:

Metoda sekrete të grimit, për t’i bërë sytë të duken më të mëdhenj

Metoda sekrete të grimit, për t’i bërë sytë të duken më të mëdhenj

Jo të gjithë mund ta keni fatin për të pasur sy të mëdhenj, kështu për një arsye ose tjetër dikush mund ta ketë kompleks diametrin e syve.

Megjithatë, ekziston një metodë ku mund të bëni që sytë e tu të duken më të mëdhenj pa procedura kirurgjike.


Dhe e gjitha kjo mund të bëhet vetëm me disa metoda sekrete të grimit, ndonëse ndoshta do t’ju duhet kohë për ta realizuar në mënyrë të përkryer.

Vlogerja e njohur në YouTube, Misha Khan, tregon përmes një videoje një procedurë grimi për t’i bërë sytë të duken më të mëdhenj.

Së pari ajo filloi aplikimin e ‘llajnerit’ përfundi kapakut të syrit në pjesën e sipërme, duke e zgjatur më pas tek pjesa e jashtme dhe duke e trashur.

Pasi e realizoi këtë, ajo filloi edhe me aplikimin e ‘llajnerit’ në pjesën e mëposhtme të syrit, duke dalë jashtë formës natyrale të cilën tashmë e keni. Vlogerja më pas filloi shkrirjen e vijës së poshtme për t’u dukur forma sa më natyrale; hapësirën boshe siç duhet ta shkrini me një ngjyrë neutrale.

Ajo i sigurua që ta aplikonte ‘llajnerin’ edhe në pjesën në fillim të syrit në atë që njihet si ‘cat-eye’. Për më shumë ndiqeni videon. /Telegrafi/