Httpool nga Aleph dhe Meta kanë njoftuar se dy kompanitë do të bashkëpunojnë në Kosovë në kuadër të Programit të Partnerëve të Autorizuar të Shitjes Meta.

Partnerët e autorizuar të shitjeve të Meta janë dorë e zgjatur e ekipeve të shitjeve të Meta në të gjithë globin. Ata mbështesin reklamuesit dhe agjensionet për të arritur qëllimet e tyre të biznesit duke ofruar asistencë lokale, drejtim strategjik dhe ekspertizë në të gjithë familjen e produkteve Meta. Një proces i rreptë përzgjedhjeje dhe miratimi siguron që partnerët e autorizuar të shitjeve të Meta të përmbushin nivelin më të lartë të nevojave biznesore të reklamuesve dhe agjensioneve.

Aleph, kompania zotëruese e Httpool, është pjesë e programit ASP që nga viti 2018 dhe mbështet jo vetëm rritjen e Meta-s, por edhe ekosistemin lokal të reklamimit, që ndihmon agjensionet, reklamuesit dhe SMB-të të kenë sukses në marketingun digjital. Aleph ka një rekord të përsosmërisë në marketingun  dhe është aktiv me ekipe lokale të përkushtuara në rajone të shumta anembanë botës, duke përfshirë Afrikën, Evropën Qendrore Lindore dhe rajonin Azi-Paqësor.

Përmes kuptimit gjithëpërfshirës të Httpool nga Aleph për produktet e Meta-s, kompania shërben si një pikë kontakti e drejtpërdrejtë në të gjitha produktet, aplikacionet dhe shërbimet që u mundëson reklamuesve të përfitojnë sa më shumë nga ajo që Meta ka për të ofruar.

Për më tepër, me një prani lokale në Prishtinë, Httpool by Aleph ofron mbështetje në gjuhët zyrtare dhe kombëtare, ofron shërbime konsulence si në aspektin strategjik ashtu edhe në atë optimizues të kampanjave dhe mundëson faturimin në monedhën vendase të vendit, Euro.

Për të kontaktuar me zyrën tonë lokale ju mund të kontaktoni në: shpat.begolli@httpool.com.

Si një partner i autorizuar i shitjeve, Httpool nga Aleph u ofron agjensive dhe reklamuesve mundësi trajnimi në treg dhe ofron qasje falas në programe duke përfshirë kurse dhe një certifikim përmes Meta Blueprint, për të ndihmuar ekipet të mësojnë aftësi të reja dhe thelbësore për të maksimizuar vlerën e investimeve të reklamave digjitale.

“Kosova dhe rajoni më i gjerë i Evropës Jugore është një zonë me potencial të madh dhe ne po intensifikojmë përpjekjet tona për të mbështetur njerëzit dhe bizneset këtu”, tha Bianca Vlaston, nga Meta Lead Balkans. “Httpool nga Aleph ka qenë pjesë e Programit të Partnerëve të Autorizuar të Shitjeve të Meta-s që nga viti 2018. Me njohuritë dhe ekspertizën tonë të fuqishme të tregut lokal, ne ofrojmë mbështetje më të mirë për bizneset dhe agjencitë në nivel lokal, duke i ndihmuar ata të zhbllokojnë rritjen e tyre potenciale. Nëpërmjet Httpool nga prania e Aleph në treg, reklamuesit nga Kosova tani kanë qasje në faturimin në monedhën (valutën) vendase”, shtoi Vlaston.

“Ne jemi të emocionuar që sjellim Httpool nga Aleph si Partner i Autorizuar i Shitjeve të Meta në Kosovë dhe jemi të bindur plotësisht se ky zgjerim do të ofrojë mbështetje të përmirësuar për bizneset dhe agjencitë në nivel lokal, duke mbështetur më tej misionin e zhbllokimit të rritjes lokale”, tha Katarzyna Paliwoda, Drejtoreshë e Tregjeve në Zhvillim CEE në Meta.

Facebook® është një markë e regjistruar tregtare e Meta Inc.

Kontaktet për shtyp:

Adam Bezeczky, Menaxher Global i PR,  nga Aleph

adam.bezeczky@httpool.at

Rreth Httpool nga Aleph

Httpool, është një kompani e Aleph Group, që përfaqëson platformat kryesore të mediave digjitale në Ballkan dhe mbi 30 tregje të tjera në Evropë dhe Azi.

Një kombinim unik i të pasurit qasje në lojtarët më të mëdhenj digjitalë, teknologjia e patentuar dhe njohuritë e ekspertëve i lejon Httpool të mbështesë bizneset dhe markat në maksimizimin e përpjekjeve të tyre për reklamim dhe mbarëvajtjen e biznesit.

Për më shumë: www.httpool.com

Rreth Aleph

Aleph është një mundësuese lidere globale e reklamimit digjital e cila lidh mijëra reklamues në vendet me zhvillim me platformat kryesore digjitale në botë.

Aleph përfaqëson platformat udhëheqëse në botë në mbi 90 tregje anembanë globit, ku ata nuk janë të pranishëm fizikisht, duke u mundësuar platformave si Twitter, Meta, Snapchat dhe gati 30+ platformave të tjera të zgjerohen në tregje të reja dhe duke u dhënë mundësinë reklamuesve të përfitojnë plotësisht nga aftësitë reklamuese të platformave. Nëpërmjet këtyre partneriteteve afatgjatë, Aleph krijon mundësinë për të gjithë njerëzit dhe bizneset që të reklamojnë në nivel lokal dhe global pa limite.

Për më shumë:  alephholding.com

Na kontaktoni në: press@alephholding.com.

Rreth Meta

Meta ndërton teknologji që i ndihmojnë njerëzit të lidhen, të gjejnë komunitete dhe të rrisin bizneset. Kur Facebook u lançua në vitin 2004, ai ndryshoi mënyrën se si njerëzit lidhen/ bashkëveprojnë. Aplikacionet si Messenger, Instagram dhe WhatsApp fuqizuan më tej miliarda në mbarë botën. Tani, Meta po lëviz përtej ekraneve 2D drejt përvojave zhytëse si realiteti i shtuar dhe virtual për të ndihmuar në ndërtimin e evolucionit të ardhshëm në teknologjinë sociale.