Kryeministri, Edi Rama, ka zgjedhur t’u urojë mëngjesin ndjekësve të tij në rrjete sociale me një mesazh nga Ati i Shenjtë, Papa Françesku.

Gjithçka lidhet me maninë e tefonit, jetën virtuale që po na rrëmben nga dora në mënyrë të frikshme jetën reale.

“Hiqni telefonat dhe komunikoni me njëri-tjetrin. Hiqni nga duart edhe kur drekoni e flisni. Ju dini vetëm të çatoni dhe keni harruar të komunikoni”, thuhet në mesazh. /Telegrafi/