LAJMI I FUNDIT:

MEKA Halal Food rikthehet në tregun e Shqipërisë

MEKA Halal Food rikthehet në tregun e Shqipërisë

Një prej prodhuesve më të njohur në fushën e ushqimeve hallall, MEKA Halal Food, ka njoftuar konsumatorët se së shpejti rikthehet në tregun e Shqipërisë!

Ky prodhues ka njoftuar se përfaqësues i vetëm dhe zyrtar i produkteve Meka Halal Food për Shqipëri është Bukurosh Halilaj.