Femrat janë të paqëndrueshme dhe definitivisht manipulueset më të mira në botë. Me to gjithsesi do të keni probleme, mirëpo ndonjëherë horoskopi mund t’ju mbrojë.

Mësoni cilat femra janë mëkataret më të mëdha dhe do ta keni më lehtë që me kohë të vendosni se a do të filloni aventurën me to apo jo, transmeton Telegrafi.

DASHI

Përveç ndonjë mrekullie, partneri mund të arrijë të ndjekë ritmin e krisur të femrës së egër të shenjës së Dashit, ajo rrallë është seksualisht besnike.

Sado që t’ju dashurojë, në zemrën e saj gjithmonë ka vend për dashuri edhe për ndonjë bandillë tjetër të mirë. Nga njëra anë, ajo fare nuk mund të funksionojë kur nuk është e dashuruar, ndërkaq, nga ana tjetër, çdo dashnor shpejt i bëhet monoton.

Seksi pa orgazëm është i pakuptimtë për ju dhe përpiqeni që si ju dhe partneri të ndjeheni të kënaqur në fund!

Deshët i eksiton seksi agresiv, i vrazhdë dhe i shpejtë. Tek pjesëtarët e kësaj shenje të zjarrtë gjithçka shkon pa kurrfarë paraloje.

BINJAKËT

Femrës së kësaj shenje aventurat i duken si ëmbëlsirë jetësore. Është e pabesueshme me çfarë lehtësie shkon nga bandilli tek bandilli, dhe as që ndien lodhje.

Para dite u dorëzohet afsheve të egra me të huajin misterioz, ndërkaq pasdite përqafimin e ngrohtë dhe ngushëllimin e gjen tek partneri. Dhe në gjithë këtë ajo jep pothuajse çdo gjë nga vetja.

Femrat Binjake presin një ekstazë të pabesueshme nga raporti seksual, por shpesh mbeten të zhgënjyera, për shkak të pretendimit që u jep shenja e tyre.

Pjesëtarët e kësaj shenje preferojnë seks pa ngarkesa, relaksues dhe argëtues, andaj për ta janë ideale të gjitha pozat jokonvencionale. Binjakët eksitohen nga bisedat erotike e po ashtu edhe nga prekja e krahëve dhe duarve.

PESHQIT

Femra e kësaj shenje është skllave e vërtetë e dashurisë. Për të seksi është më shumë se përvojë fizike. Për të seksi është lloj meditimi dhe ekstaze. Të gjitha së bashku.

Mashkullit gjithmonë ia jep tërë zemrën dhe çdo pjesë të trupit të saj. Lundron në oqeanin e imagjinatës dhe pëlqen t’ia lë iniciativën partnerit

Tek ajo nuk ka zona të ndaluara. Për dallim nga mëkataret e tjera, ajo kurrë nuk tradhton, mirëpo zemra e saj është e paqëndrueshme dhe sa çel e mbyll sytë, siç eksitohet, ashtu edhe ftohet. Atëherë kërkon rastin e dytë. Dhe atij mashkulli të ri do t’i hidhet në përqafim sikur të ishte për herë të parë në jetë e dashuruar dhe sikur kurrë më parë nuk ka dashuruar asnjë tjetër. /Telegrafi/