0Shares

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sot organizon konferencën e donatorëve në sektorin e bujqësisë.

Të pranishëm në këtë konferencë do të jetë ministri i MBPZHR-së, Memli Krasniqi, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, si dhe drejtues e përfaqësues të organizatave ndërkombëtare, të cilat në vazhdimësi kanë ndihmuar dhe po e ndihmojnë bujqësinë në Kosovë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)