Shikoni videon dhe mësoni çfarë masazhi duhet të bëni për të eliminuar ngërçet dhe tensionet

Masazhi ka komponentin diagnostik, ndërkaq aty është edhe bukuria, transmeton Telegrafi.

Masazhistët relaksojnë dhe nxisin qarkullimin e gjakut te personat, punojnë si terapetutët dhe shërojnë.

Kjo është njëra ndër format e shërimit të cilat veprojnë në sistemin muskulor, nervor dhe limfatik.

Tretmani i pjesës së sipërme të trupit nxit vitalitetin dhe mbush zonat energjike. Gjatë masazhit të fytyrës dhe kokës kushtoni kujdes prekjeve të buta të pikave të akupresurës.

Relaksoni personin të cilit i bëni masazh, një moment do të ndieni se si çlirohet nga stresi…

Pikat e akupresurës në kokë prekni butësisht.

Shkoni videon dhe mësoni çfarë masazhi duhet të aplikoni për t’i relaksuar muskujt e fytyrës, kokës dhe qafës, për të eliminuar ngërçet dhe tensionin.

/Telegrafi/