Patjetër duhet të jemi të vetëdijshëm që kilogramët nuk i kanë tubuar gjatë një nate dhe që gjithashtu edhe nuk mund të zhduken shpejt.

Në këtë drejtim mund t’ju ndihmojnë disa këshilla se si të eliminoni nga organizmi kilogramët dhe tepricën e dhjamit në mënyrë të shëndetshme dhe efikase…

Gjithsesi është e qartë që këshillat të cilat do t’i respektoni, të jenë të shëndetshme në mënyrë që të mos rrënoni balancën e organizmit tuaj.

Mirëpo, çfarë ndodh kur humbja e kilogramëve shndërrohet në trend bizar, por edhe të shtrenjtë?

Christina Aguilera

Kjo këngëtare në një moment ka aplikuar “Dietë shtatëditore në ngjyra” Kjo do të thotë që ka ngrënë vetëm ushqimin njëngjyrësh gjatë një dite, transmeton Telegrafi.

Angelina Jolie

Thonë për të që ka pushuar të hajë për shkak të brejtjes së ndërgjegjes! Aq shumë kohë ka kaluar në mesin e të uriturve në Afrikë sa që ajo sot ndien neveri vetëm nëse mendon për kënaqje me ushqim.

Miranda Kerr

Ky engjëll mbretëror, krahas stërvitjeve, në çdo ushqim shton vaj kokosi, i cili i ndihmon të duket aq krenare.

Megan Fox

Megan një kohë ka aplikuar “Dietën-uthull” – ka pirë nga një gotë uthull për të pastruar stomakun.

Beyonce

Këngëtarja e njohur për 10 ditë ka hequr 10 kilogramë falë dietës specifike të quajtur “Master Cleanse”, me siguri ndër llojet më të rrezikshme të dietave për të cilën kemi dëgjuar ndonjëherë.

Courtney Love

Ajo ka shpenzuar mijëra dollarë duke angazhuar kuzhinierin makrobiotik, të cilin ia ka rekomanduar Gwyneth Paltrow. Mirëpo, ai ka gatuar aq ushqime të mira sa që ajo nuk ka mundur të pushojë së ngrëni të specialiteteve të tij, prandaj edhe ka shtuar peshën trupore. E ka pushuar nga puna sepse nuk i ka plotësuar pritjet e saj. /Telegrafi/