Tiffany & Co ka lansuar një sërë unazash fejese posaçërisht për burra.

Marka e famshme e aksesorëve, e cila është në pronësi të LVMH, ka krijuar tre dizajne të ndryshme, secila prej të cilave ka një brez të trashë dhe një diamant në qendër. Unazat vijnë në platin dhe titan.

Diamantet variojnë nga një deri në pesë karat dhe klientët mund të zgjedhin një prerje të shkëlqyeshme smeraldi, smeraldi katror ose të rrumbullakët.

Tradicionalisht në marrëdhëniet heteroseksuale, gratë janë ato që mbajnë unaza fejese, duke e bërë këtë një lëvizje novatore për Tiffany & Co që sfidon normat kulturore rreth martesës.

Përshkrimi në faqen e Tiffany të një prej unazave thotë: “Duke sinjalizuar një epokë të re të dashurisë, unaza e fejesës për burra ‘Charles Tiffany Setting’ është një simbol i mjeshtërisë së pakrahasueshme të Tiffany.

Projektuar me ekspertizë në platin me një diamant të rrumbullakët të shkëlqyeshëm në qendër, format e forta të kësaj unaze dhe linjat e pastra ri mendojnë format tradicionale”.

Në vitin 2010, Michael Bublé u bë temë diskutimi kur u pa të mbante një unazë fejese. Bublé është i martuar me aktoren argjentinase Luisana Loreley Lopilato de la Torre dhe në kulturën argjentinase është normale që një burrë të mbajë një unazë fejese. /Telegrafi/