Në bregdetin e bukur të Golemit të Shqipërisë, me një pastërti të jashtëzakonshme, dhoma të bukura e kushte ekskluzive, gjendet hoteli Marbella Beach Hotel.

E pikërisht ky hotel ka prezantuar super ofertën me shërbimin ALL INCLUSIVE, e cila nënkupton se me çmimin modest që e paguani, përfshihet gjithçka çfarë ju nevojitet.

Oferta 1: Akomodim + mëngjes  + darkë= 30 euro nata për person (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Pije për mirëseardhje
– Early Check-In / Late Check-Out

OFERTA 2 ALL INCLUSIVE: Akomodim, mëngjes, drekë, snack, darkë = 42 euro nata për person (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Mëngjes, drekë, darkë, snack
– Pije pa limit alkoolik dhe jo alkoolike
– Early Check-In / Late Check-Out

Për të rezervuar apo për të marrë më shumë informacione, kontaktoni në:

Nr. tel: +355 686952996
E-mail: info@marbellahotel.al
Website: www.marbellahotel.al
Instagram: Marbella Beach Hotel
Facebook: Marbella Beach Hotel

Adresa: Golem, Shqipëri