Nga 15 e deri më 20 tetor të këtij vitin, në poligonin ushtarak Krivollak dhe në qendrën e tranimit “Pepelishta” do të verifikohet gatishmëria luftarake e Policisë ushtarake, manovrave spitalore tokësore.

Për të 14-tën herë, vlerësimi do të kryhet nga ana e NATO-së, për një pjesë të njësiteve të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë (URM).

Ushtarët do të simulojnë krizë, sipas standardeve të NATO-së, duke dëshmuar kështu profesionalizmin e tyre./Telegrafi/