Deri të premten do të kemi mot të qëndrueshëm dhe më të ngrohtë. Nëpër disa lugina të lumenjve do të ketë paraqitje të mjegullës së mëngjesit, veçanërisht të enjten.

Reshje lokale të shiut dhe ftohje priten nga e shtuna, njoftoi Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Temperaturat e mëngjesit nesër do të lëvizin prej 2 deri 9 gradë, ndërsa ato të ditës prej 12 deri 21 gradë.

Në Shkup dhe rrethinë temperatura e mëngjesit do të arrijë deri 6 gradë, ndërsa ajo e ditës deri 17 gradë.