Ndërsa ne kemi qenë duke shkuar para dhe prapa teksa mendojmë cilin trend të artit të thonjve të pranverës të provojmë më tej, Kylie Jenner bëri pyetjen shumë të rëndësishme: Pse jo të gjitha?

Ikona e bukurisë tregoi modelin e saj më të ri në TikTok dhe Instagram Stories.

Në një manikyr, ajo arriti të punonte në stilin franceze, një ylber me ngjyra të ndritshme dhe vorbull retro, për të mos përmendur formën e gjatë drejtkëndëshe që Jenner e ka favorite.

@kyliejenner

this is basically just a page for my nails

♬ All To Me – Giveon

Jenner ia atribuoi këtë dizajn artistit të famshëm të thonjve Chaun Legend, duke theksuar se ata ishin të frymëzuar nga Tori Watterson me bazë në Mbretërinë e Bashkuar .

Rikrijimi i kësaj pamje mund të jetë i vështirë pa ndihmën e një tekniku të thonjve, duke pasur parasysh që arti i Jenner duket se është pikturuar me dorë. Tani, me këtë kombinim trendesh e keni shumë më të lehtë të dini se cilin model ta provoni. /Telegrafi.