Google prezantoi të parën, Apple vazhdoi t’i ulte ato, dhe Microsoft la pa Windows 11 ato që nuk kishin një çip të quajtur TPM.

Të gjitha detajet në lidhje me Pixel 6 janë të njohura, Google ka prezantuar pajisje të reja në dy dimensione dhe dy klasa, si në aspektin e veçorive ashtu edhe në çmim.

Ajo që është kryesore për historinë e tyre është Google Tensor, çipi i ri i Google që tani fuqizon Pixels dhe që është një fije kyçe e historisë së përvojës që duhet të ofrojnë telefonat e rinj.

Një ditë më parë, Apple më në fund rifreskoi MacBook Pro në kuptimin e plotë të fjalës. E re, ose thënë më mirë, pothuajse gjithçka është parë përsëri, modelet e drejtimit M1 Pro dhe M1 Max me ekranet 14 dhe 16 inç, portet janë kthyer, dhe niveli është zhvendosur nga telefonat Apple në kompjuterë gjithashtu. Së bashku me modelin retro, butonat fizikë “F” janë kthyer, duke e hequr TouchBar nga skena.

Në fillim të muajit, Windows 11 u bë zyrtar, dhe në vazhdim të telenovelës TPM, zbuluam se Microsoft ende do të “lejojë” instalimin në pajisjet që nuk e kanë këtë çip në versionin 2.0, por “pa detyrim” Me Sido që të jetë, Windows më në fund është përmirësuar ndjeshëm. /Telegrafi/