LSDM-ja sot në mëngjes i ka dërguar mesazh kryetares së Shkupit, Danella Arsovska, që të vazhdojë me realizimin e projekteve të filluara në kohën e paraardhësit të saj Petre Shilegov.

“Arsovska ta kapërcejë kotësinë dhe arrogancën e saj dhe të vazhdojë projektet e nisura nga Shilegov për të mirën e Shkupit.

Njoftimet e kryetares së Shkupit Danella Arsovska për hakmarrje në synimet e saj për të ndalur projekte të rëndësishme për shkupjanët në këto rrethana mund të interpretohen vetëm si blerje e kohës dhe përpjekje për të mbuluar paaftësinë e tyre.

Urat janë të rëndësishme për qytetin, transporti BRT është i rëndësishëm për banorët e Shkupit.

“Të jesh kryetar i Shkupit do të thotë se duhet të punojmë për qytetarët, e jo të anulojmë shpalljet për zjarrfikës, të shkarkojmë drejtorë dhe të ndërpresim projektet”, thuhet në komunikatën e LSDM-së./Telegrafi/